Crna ruža od 205 do 207 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 205 do 207 epizode

By  | 

 Crna ruža od 205 do 207 epizode

205 Epizoda

Iako Ebru pokušava popraviti situaciju, umesto da sve krene nabolje, situacija postaje sve zamršenija, a Baran svoju ljutnju usmerava na Ebru. Ada i Maja digle su svoj glas i odlučile podržati majku. To je novi nagoveštaj velikih problema između njih i Barana.

206 Epizoda

Kendal je uspeo pobeći Kenanu. Kenan nije uzeo u obzir da je nešto tako moguće. Kendalov neočekivani potez Kenana je saterao u ćošak. Rustem-aga pomaže Kendalu, ali to čini zbog vlastitih interesa.

207 Epizoda

Ozlem se proglasila aginicom, međutim, nitko ne mari za to, pa se odluči iskaliti na Sibel. Ebru i Narin u šoku su zbog sudija  koji su došli u njihov kafić. One dve opet se nalaze u bezizlaznoj situaciji.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site