Crna ruza od 23 do 25 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 23 do 25 epizode

By  | 

Crna ruza od 23 do 25 epizode

23 Epizoda
Telefon koji je Redžep sakrio kao dokaz sa slikama čeka kao druga bomba spremna za eksploziju. Konak još nije preboleo Narinin pokušaj samoubistva, a nalazi se pred novom krizom. Kako bi se održala na nogama, Ebru odlučuje organiziovati skupljanje pistacija u vrtu što joj  je ostavio Murat. U tome joj je najveća potpora Firat. Međutim, Ebru se želi osamostaliti i odbija Firatovu pomoć.

24 Epizoda
Firat i Ebru se udaljavaju. Kendal želi kupiti pistacije od Ebru. Ebru se, međutim, pogodi s nekim drugim. Kendal to sazna i pobesni. Smišlja novi veliki plan za Ebru koji ova ne može ni naslutiti. Deca koja su se zatekla usred plaže pistacija što je organizovao Kendal spašena su, jedino je Ruzgar u životnoj opasnosti zbog astme.

25 Epizoda
Ruzgarovo teško stanje otopiće Baranov led prema njemu i uspostaviti prve korake ka bratskoj vezi. Baran u vezi s tim u školi štiti Adu i Maju, što Narin sazna i to joj podstakne strahove. Ti događaji usmere Narin protiv Ebru. Kendal, kojeg je Ebru okrivila za požar, iskali bes na Emine. Nakon poslednjeg događaja koji je proživela, Ebru odlučuje zaratiti s Kendalom i preseliti  se u Halfetiju

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site