Crna ruza od 26 do 28 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 26 do 28 epizode

By  | 

Crna ruza od 26 do 28 epizode
26 Epizoda
Ebru sprema veliko iznenađenje za Kendala. To će iznenađenje uzdrmati Kendalov položaj u porodici. Kendalovo hapšenje odjekne kao bomba u konaku.Celi konak gleda Ebru kao neprijatelja. Kadrije se prvi put suočava s Ebru. Kadrije je uverena da Kendal nije odgovoran za požar. Ebru nakon požara postaje potpuno druga žena. Umesto da se preda, urazumi se i odluči pokrenuti posao, uzgoj crnih ruža karakterističnih za njihovo područje.

27 Epizoda
Ebru nema ni prebijene pare, samo volju za uspehom i poverenje ljudi s kojima će sarađivati,ali nakon ove objave, odnos između Kadrije i nje postane još zategnutiji. Firat je između sestre i Ebru kao između dve vatre i Ebru to primećuje. Zbog toga udaljava Firata od sebe.

28 Epizoda

Narin je srećna što se Ebru osamostalila, sve do one večeri kad sazna da je na korak da izgubi Barana… Dok Kendalov sudski proces traje, on izdaje naredbu da se zatvori Redžepa. Ali ni Kendal nije svestan da je nevolja što će ga zadesiti veća i od njega samog. Za Kendala sad Ebru predstavlja značajnu pretnju. Dok se Ebru približava jednoj od prekretnica vlastite sudbine, nije još ničega svesna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site