Crna ruza od 29 do 32 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 29 do 32 epizode

By  | 

Crna ruza od 29 do 32 epizode

29 Epizoda

Dok Ebru i Kendal nerviraju jedno drugog do krajnjih granica, Kendal je odlučan da potisne Ebru. Dok se Kendal razračunava s Ebru, Baran se suprotstavi stricu ne bi li spasio Ruzgara koji je zbog astme upao u krizu. Kendal Baranu neće zaboraviti ovu izdaju. Narin, koja Ebru smatra odgovornom za zahlađivanje odnosa između Barana i Kendala, još više zaoštrava svoje neprijateljstvo prema njoj.

 

30 Epizoda

Ada otkrije Kendalovu tajnu i prenese je Ebru. Nakon što Ebru sazna tajnu, ono što će preduzeti biće krajnja tačka za Kendala, Kadrije i ostale u konaku. Kendal se s jedne strane nateže s Emine koja traži očinsku zaštitu za Asima, a s druge strane sa Sibel koja se želi rešiti deteta koje nosi.

 

31 Epizoda

Melek je potpuno slomljena zbog telefonskog poziva koji je primila. Njena ljubav zbog koje se suprotstavila porodici pokušala je sebi oduzeti život. Dok Melek za ovo krivi sve u konaku, Sibelina tajna više nije tajna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

32 Epizoda

Ajše sazna da je njena sestra trudna, a Kendal da će postati otac muškog deteta. Za Sibel su tek sad počela teška vremena. Dok se Ebru nada okončati nepravdu, spašava se opasnosti koja ju je zatekla dok je primala neočekivanu pomoć, ali ovo će ponovo biti razlog njenog suočavanja sa Narin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site