Crna ruza od 33 do 36 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 33 do 36 epizode

By  | 

Crna ruza od 33 do 36 epizode
33 Epizoda

Dok se Kendal veseli što će dobiti sina, Sibel je odavno smislila plan. Ebru upada u bezizlaznu situaciju jer je pogrešno shvatila bliskost između Ade i Firata. Majka i kći se ozbiljno zavade. Pred Kendalom iskrsava iznenadna situacija koju uopće nije planirao

34 Epizoda
Sibel osvane u konaku, i dok vijest o njezinoj trudnoći ondje odjekne poput bombe, Baran je zbog istine koju je doznao prisiljen odustati od svoje prve ljubavi. Dok Ajše nemajući pojma ni o čemu krivi sebe, Sibel se u konaku suočava s prijetnjom u liku Ozlem

35 Epizoda
Više ništa neće biti isto kao prije. Dok je ravnoteža u konaku uzdrmana, Kasim je još jedan korak bliže Sibel. Sibel odlučuje da više ne može živjeti sa sramotom koju nosi u trbuhu i kao jedino rješenje vidi samoubojstvo. U to vrijeme odvojenost između Barana i Ajše poprima snažniji oblik. Dok Baran pripovijeda Ajše kako je prvi put spoznao snagu i moć ljubavi, Firata i Ebru čeka iznenađenje.

36 Epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kad se pomisli da se u konaku sve opet vraća u normalu, neočekivani će gost ponovno poremetiti ravnotežu. Kendal zakolje ovna u čast sina što će mu se roditi, čime dokaže svima da će tu situaciju morati prihvatiti. Ozlem to više ne može podnijeti te kaže Ebru svu istinu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site