Crna ruža od 37 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 37 do 40 epizode

By  | 

Crna ruža od 37 do 40 epizode
37 Epizoda

Nakon što sazna za Narinino pismo, Ebru počne navaljivati na Firata. Firat je zaglavljen između Narin i Ebru. Napetost između Ebru i Ade postepeno raste. Ebru više ne može izdržati i pukne.

38 Epizoda

Kendalova naklonost prema Sibel i njihovom sinu, kao i poseban dar koji Kendal priprema za Sibel dovešće Ozlemino strpljenje do kraja. Ozlem će koristiti svaku priliku kako bi Sibel i Ajši zagorčala život u konaku.

39 Epizoda

Kad Ajše dođe u konak, Baran odlazi iz konaka i neko vreme živi kod ujaka. Ta će situacija podstaknuti Narinine strahove. Dok vatra što izjeda Ozlem koja je izgubila dete zahvata celi konak, Ebruina bol za izgubljenim detetom se nikad nije ugasila, nego je samo tinjala, ponovno se rasplamsava. Život za Ozlem više neće biti kao ranije.

40 Epizoda

Možda će Kendal-aga sad shvatiti da se najviše treba bojati baš Ozlem. Iako je majka Kadrije i dalje stub celog konaka, ta bol i nju slama te se Kendalu možda prvi put obraća rečima koje se neće zaboraviti. Ajše, koja je igrala veliku ulogu u tome da se Sibel silom dovuče u konak i tu živi, postaje predmet poruge u školi i više nikoga ne može pogledati u oči.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site