Crna ruža od 41 do 44 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 41 do 44 epizode

By  | 

Crna ruža od 41 do 44 epizode

41 Epizoda

Za Barana, koji želi uspravno stajati uz Ajše, počinju teški dani u školi. Baran je napustio konak ne želeći da se suočava sa Sibel i neko vreme je odlučio da živi kod ujaka. On počinje da se zbližava sa braćom i sestrama, a te činjenice podstaknut će Narininu bol.

42 Epizoda

Narinina pobuna kao uzrok sloma pod pritiskom, opet pomuti ravnotežu u konaku. Narin dođe do te granice da želi da ispriča Baranu istinu s kojom se do danas nije uspela suočiti i od koje je bežala svo vreme. Dok se Ebru, Ada, Maja i Ruzgar usprkos svima i svemu drže na nogama i uživaju što su kao porodica ostali na okupu, velika porodica u konaku se polako slama zbog svojih tajni.

43 Epizoda

Praznina u koju Ozlem zapadne nakon gubitka deteta vuče je do tačke zbog koje čini greške koje možda i neće moći ispraviti. Krajnja je meta Ozleminih računica Sibelin sin, kao odgovor na njenu kćer. Sumnja u Kendalu iz dana u dan postaje sve teža. Kendal-aga dovodi se do krajnjih granica ne uspevajući odlučiti ko ga je lagao, Baran ili Sibel. Iako se Ajše i Baran sad stalno viđaju u konaku, pritisak pod kojim se Ajše nalazi i škripac u kojem je Baran čine da se svakog dana sve više udaljavaju jedno od drugoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


44 Epizoda

Ta situacija udaljava Barana od konaka i Kendal-age kojeg je gledao kao oca. Iako to niko ne želi videti, ova situacija najviše pogađa Narin. Baran se nađe oči u oči sa smrću kad bane u ured kamatara kako bi se dokazao svom stricu. Kendal-aga skupo plati cenu pištolja što ga je darovao Baranu, i najpre to mora objasniti majci Kadrije pa potom ostalima u konaku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site