Crna ruža od 45 do 48 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 45 do 48 epizode

By  | 

45 epizoda
Stranac koji je došao u Halfeti, od prvog trena kad je ušao u Adin i Majin život, preokrenuće ga naglavačke. Taj stranac im otvara vrata velike pustolovine, a one pritom ne znaju jedna za drugu. Ozlem, koja je videla snimke ubistva, stekla je pravo da dobije veliku moć u konaku. Korak po korak napreduje planom bez greške kako bi postala gazdarica konaka.

46 Epizoda
Sibel traži izlaz za sebe i Ajše jer je shvatila da se uvalila u nevolju. Ohrabruje se na jedan korak, po cenu svakog ishoda, ni sama ne znajući hoće li je donesena odluka odvesti u spasenje ili smrt. Kendal-agi, koji je sve više u škripcu, počinju zvoniti zvona za uzbunu… Ruzgarov rođendan će najveće iznenadjenje doneti zapravo Ebru..

47 epizoda

Dok Ozlem znatiželjno iščekuje rezultate iznenađenja koje je pripremila Kendalu, verujući da će tako rasplesti celu situaciju, Kendal želi otkriti ko stoji iza pretećeg pisma koje je dobio. S druge strane, Baran se razočara kad čuje da Ajše želi otići.

48 epizoda

Serdar, koji je nenadano ušao u Adin život, već sad joj uzrokuje neočekivane događaje. Dok pokušava sprovesti plan bega, Sibel je prisiljena pognuti glavu pred Kasimom koji se pojavi pred njom, ali Kendal im prati tragove i izlazi pred Kasima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site