Crna ruza od 49 do 52 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 49 do 52 epizode

By  | 

Crna ruza od 49 do 52 epizode

49 Epizoda

Sibel se ponovno zakvai sa Ajše zbog tajne koju će morati skrivati od Kendala. Ebru pak u konaku doživljava razna iznenađenja i njeni odnosi sa ukućanima bivaju sve zategnutiji. Dok Ozlem razmišlja otkriti celu istinu, zatekne se u ponoru bez dna.

50 Epizoda

Suprotno očekivanome, Ozlemin osvetnički plan je ne spašava, nego je vodi u smrtnu opasnost. Kendal doživi šok kad se uveri da je Ozlem pogledala snimke. Odvlači Ozlem odande ikritikuje je. Ozlem je saterana u kut, potrebno joj je čudo da se izvuče iz Kendalovih ruku.

51 Epizoda

S druge strane, Ada ludi jer joj se Baran meša u stvari. Život joj se već odavno pretvorio u pakao. Dok je neočekivani telefonski poziv Adina karta za spas, za Ebru on označava samo početak novog problema. Dok Melek kao i Ozlem nastoji odgonetnuti tajnu telefona, pravo iznenađenje dolazi od Kadrije. Došlo je vreme da se Muratu podigne grob.

52 Epizoda

Djeca nikad neće prihvatiti tu situaciju, ali Ebru i Narin su svesne da su prisiljene suočiti se sa istinom. Poremećena ravnoteža u konaku dodatno zategne odnos između Barana i Narin. Narin više ne može izdržati i u trenutku pobune nađe se uz inspektora Oguza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site