Crna ruza od 6 do 8 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 6 do 8 epizode

By  | 

Crna ruza od 6 do 8 epizode

6 Epizoda

Ukućane konaka razveseli ova vest. Ebru razgovara sa zapovednikom žandarmerije Oguzom. Oguz joj da negativan odgovor i izrazi saucesce. Ebru i njene kćerke zagrljene plaču na obali reke. Po povratku u konak susreću se s gomilom što se razilazi s čitanja mevluda za Murata. Ebru i kćeri pozivaju ukućane na red jer im nisu rekli za to. Ne mogu verovati i pitaju se zašto ih toliko mrze.

7 Epizoda

Metak iz pištolja iz kojeg je Baran pucao donosi porodici i Šanverdi teške trenutke. Dok je Narin zabrinuta za sina, Kendal nastoji uništiti dokaze nesreće kako bi zaštitio Barana. Maja pod uticajem fotografije koju   je videla u Baranovoj sobi pokuša razgovarati s Ebru.

8 Epizoda

Ebru, koja se oseća malo bolje, odlazi s decom iz konaka. Ali sad se susreće s novim problemom: nemaju gde ostati. Narin odlazi Firatu za kojeg je saznala da je pomogao Ebru, da ga pozove na red. Kad Ebru uspaničena zbog Adina nestanka upadne u konak i preti Kendalu, Narin koja ovo čuje dobiće neočekivanu inspiraciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site