Crna ruža od 71 do 74 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 71 do 74 epizode

By  | 

Crna ruža od 71 do 74 epizode
71 Epizoda
Firata oslobode kad uhvate Ebru, pa se on daje u istragu klevete protiv Ebru, što ćese pokayati kao loša odluka. Kendal se šokira kad primeti da mu je iz sefa ukraden novčanik, te planira kako da se jednom zauvek reši Ebru.

72 Epizoda
Vest da je Ebru preuzela odgovornost umesto Firata glasno je odjeknula u konaku. Kendal je uspešno sproveo svoj plan i sad je Ebru u zatvoru, ali Firat neće odustati od istrage. Međutim, upornost će ga skupo koštati. Krvlju će platiti svoju ljubav prema Ebru. I dok drugi u konaku do neke mere i dalje sumnjaju u Ebru, gđa Kadrije joj veruje otkako je čula za to, i to će ojačati njihov odnos.

73 Epizoda
Činjenica da Narin nije sa njima još više je povezala Adu, Maju, Ruzgara i Barana. Iako Narin to ne želi prihvatiti, Baranov stav je jasan pa ništa neće smeti reći. S druge strane, Ozlem polako sprovodi svoj plan za osvetu Kendalu.

74 Epizoda
Saradnja sa Kendalom dovešće je u neočekivanu nevolju koja će samo rasplamsati njenu želju za osvetom. Ozlem postaje velika opasnost koju nije moguće zaustaviti. Firat se dovodi u životnu opasnost kako bi zaštitio Ebru, a ona sebe smatra odgovornom za sve što se dogodilo. Firatova nevolja napravila je veliku pomutnju u konaku. I dok Kendal nastoji prikriti tragove svoga plana, sve se okreće protiv njega i njegov plan pada u vodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site