Crna ruza od 79 do 82 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 79 do 82 epizode

By  | 

Crna ruza od 79 do 82 epizode
79 Epizoda
Narin oseća da Firat neće moći zataškati svoju ljubav i postaje svesna da će morati prihvatiti tu činjenicu. Narin počinje ozbiljno razmišljati o Oguzovoj ponudi da se uda za njega. Maja je tužna što joj njen “Turist” još nije odgovorio na pismo koje mu je poslala, a Baran pobesni u trenutku kada Adu vidi sa Serdarom.

80 Epiyoda
Novi sukob između Ade i Barana potresao je sve u konaku. Ebru i Ada šokirane su Branovom reakcijom, a Narin to koristi kao priliku da se iznova zbliži sa Baranom. Ozlem je i dalje pod uticajem traume koju je doživela. Ranije od planiranog započinje sa osvetom Kendalu. Svi u konaku biće deo velike spletke, iako toga neće biti svesni.

81 Epizoda
Firatova nevolja napravila je veliku pometnju u konaku. I dok Kendal nastoji prikriti tragove svog plana, sve se okreće protiv njega i njegov plan pada u vodu. Ebru se ni na trenutak ne odvaja od Firata. Narin je prisiljena prihvatiti da među njima postoji snažna veza.

82 Epizoda

Dok se Narin npokušava nositi sa onim čemu je svedočila, polako kroči prema novim odlukama. Serdar i Ada sve su priznali jedno drugom, pa njihov odnos poprima novu dimenziju, a Maja je odlučila da napravi nov korak u svojoj zamišljenoj ljubavi sa Serdarom. Taj korak zaviće je u veliku tugu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site