Crna ruža od 86 do 89 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 86 do 89 epizode

By  | 

Crna ruža od 86 do 89 epizode
86 Epizoda
Maja je tužna što joj njen “Turist” još nije odgovorio na pismo koje mu je poslala, a Baran pobesni u trenutku kada Adu vidi sa Serdarom. Novi sukob između Ade i Barana potresao je sve u konaku. Ebru i Ada šokirane su Branovom reakcijom, a Narin to koristi kao priliku da se ponovo zbliži sa Baranom.

87 Epizoda
Ozlem je i dalje pod uticajem traume koju je doživela. Ranije od planiranog započinje sa osvetom Kendalu. Svi u konaku biće deo velike spletke, iako toga neće biti svesni. Ozlem čeka ekstremnu reakciju zapovednika, ali dogodile su se neke neočekivane stvari. Ebru nastavlja postupati u skladu sa svojim uverenjima i spremna je da rizikuje sve.

88 Epizoda
Kad je došao red na povratak, Ebru je svojoj deci sve ispričala. Firat je i ovaj put najveća podrška Ebru. I dok Kendal odgovara na optužbe da je ubio svoga brata, Ebru gđi Kadrije kaže za te optužbe.

89 Epizoda
Saznanje da je Murat rezervisao za šest osoba podstakla je crv sumnje u Oguzu. U skladu s nalogom tužiteljstva iznova uzima Kendalov iskaz. Narin je odlučna u nameri da popravi svoj odnos s Baranom. Odlučila je provoditi vreme s Ajše i Baranom, a vest da je Murat bio spreman Ebru reći za Barana ju je šokirala. Firat pomaže Ebru da izgladi razmirice s Adom, ali nije ni svestan do čega će to dovesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site