Crna ruza od 9 do 11 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 9 do 11 epizode

By  | 

Crna ruza od 9 do 11 epizode

9 Epizoda

Ebru sa decom provodi tešku noć na zemljištu što im je ostalo od Murata. Firat, koji je dirnut Ebruinom pričom, malo joj otkriva veo tajni s prošlosti. Kendal, koji je saznao da Muratov dosje još nije zatvoren, odlazi na mesto gde se on udavio, ali posmatra ga jedan par očiju. Ozlem, uznemirena Kendalovom bliskoscu sa Narin, testira granice njenog strpljenja.

10 Epizoda

Napetost između njih dve reflektuje se na Kadrije. Ebru, koja nastoji umiriti svoje kćeri jer će neko vreme ostati u Halfetiju, Oguzova iznenadna poseeta dovodi do neočekivane odluke. Kendal poludi kad sazna da Ebru ima vlasničko pravo na konak i čini sve što može kako bi obeshrabrio Ebru i njene kćeri. Redžep, koji je čuo razgovor o ubistvu između Firata i Oguza, sav se zbuni i uznemiri. Ozlem puni glavu Narin o Firatovoj i Ebruinoj bliskosti, i postiže svoj cilj.

11 Epizoda

Kendal, koji sumnja da je ubistvo počinio neko iz mahale, počinje pratiti tu osobu. Bespomoćna i zbog razočaranja u Selčuka, maltretiranja koje doživljava i pomisli o ubistvu, potpuno smetena Ada razmišlja kako će se rešiti deteta koje nosi. Kendal je pronašao dovoljno novca da udalji Ebru i njenu decu iz konaka,ali u posljednji tren čuje neočekivanu vest.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site