Crna ruža od 90 do 93 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 90 do 93 epizode

By  | 

Crna ruža od 90 do 93 epizode
90 Epizoda
Ebru je Kendalu za petama, a on pokušava dokazati da je nevin. Međutim, niko ne sumnja da je osoba, koja ih već neko vreme sve promatra, spremna krenuti u akciju. Gđa Kadrije oseća grižu savest jer je saznala da je Murat Barana želeo upoznati sa Ebru. Murat izgara od čežnje za svojom decom, te učini korak u nadi da im se približi.

91 Epizoda
Narin prihvata Oguzovu ponudu. Skuplja hrabrost kako bi krenula u nov život s njim. Međutim, neće joj biti lako ostvariti tu želju. Majin svet se srušio kada je saznala za Adu i Serdara. Život dve sestre više nikad neće biti isti, a Serdar će imati udeo u tome. Ajše je saznala da je Ozlem pretukla njenu sestru Sibel, nenajavljena dolazi u konak gde diže veliku frku. To nipošto neće biti dobro za Ozlem. Oguz ide u potragu.

92 Epizoda
To je ono što Kendal i Kasim nisu predvideli u svojim planovima. Oguz, koji se dao na posao, kreće na put koji će ga dovesti do zaključka. Kendal-aga pritisnut je sa svih strana i korača prema svom kraju. Maja i Asim moraju se nositi sa najvećim tajnama do sada. Njihovi putovi susreću se u trenutku kad moraju skrivati te tajne i boriti se sa osećanjem bespomoćnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


93 Epizoda
Oboje ne znaju šta bi učinili, pa odluče pomoći jedno drugome. Adina sreća nije dugo trajala. Zbog svađe između Barana i Ade, Ajše počne propitivati svoja osećanja prema Baranu pa se povlači.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site