Crna ruza od 98 do 101 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 98 do 101 epizode

By  | 

Crna ruza od 98 do 101 epizode
98 Epizoda
Između Ade i Serdara dolazi do napetosti od kad je Ada saznala za Maju. Kendal nastoji pridobiti Asima, a Asim prvi put oseća očinsku ljubav.
Svi u konaku saznali su da se Kendal nalazi u skladištu koje gori. Kadrije odlazi u skladište. Iako se Kendal spasio bez povreda, pravu patnju donose mu poruke koje prima. Oguz sprovodi istragu na licu mesta i istražuje slučaj, što Kendala čini napetijim i nepažljivim. Kendal je vrlo ljut, pa se zaklinje da će naći onoga zbog koga je postao toliko paranoičan.

99 Epizoda
Serdar, koji mora izabrati Maju ili Adu, ne želi riskirati da izgubi Adu, ali istovremeno od nje sakriva istinu. Serdar je izabrao, ali Maja ga sprečava da učini ono što je planirao. Narinina noćna mora počinje se ostvarivati. Baran je čuo glasinu o svojoj majci i zapovedniku Oguzu, ali ih je i uhvatio zajedno. Napao je Oguza pre nego što mu je Narin išta stigla reći i stvari su izmakle kontroli.

100 Epizoda
Kendal je saznao šta se dogodilo, pa besni u konaku. Za Narin počinje novo i teško iskušenje. Prvi put u životu je neko toliko voli i ceni, ali ima i Barana. Narin se jako boji da bi opet mogla izgubiti Barana. U konaku ne nedostaje intrige. Nakon telefonskih poziva nepoznatih osoba Kendal sada i putem poruka prima naredbe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


101 Epizoda
Kendal je bespomoćan i radi sve što se od njega zahteva, ali istovremeno sprema veliku spletku za svog nevidljivog neprijatelja. Gđa Kadrije nije želela da se Ruzgarovo sunećenje odlaže. Svi stanovnici konaka lepo su se družili tim povodom. Svi su, iako nakratko, zaboravili svoje probleme i neprijateljstva te se okupili u povodu Ruzgarovog velikog dana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site