Crni hleb 1. epizoda!

Crni hleb (Kara Ekmek)

Crni hleb 1. epizoda!

By  | 

Crni hleb 1. epizoda!
U seriji se govori o Asiji koja je mlada devojka koja u siromašnom naselju živi sa okrutnom maćehom i nasilnim ocem.Pored teškog života, nju život i dalje ne mazi, te ona ostaje trudna sa svojim dečkom. Međutim, njen dečko odbija da se oženi njome. Asije je sve više besna, za nju više ne postoji drugo rešenje sem da pobegne iz naselja koje mrzi.

Ipak Asije ne želi ostaviti svoju sestru Mine samu. Dve sestre, bez para reše da napuste sve, pa su primorane da stopiraju. Auto u koji su ušle pripada bogatom sinu jedne od poznatih turskih porodica. Auto
ih odvozi u potpuno nepoznatom pravcu i sasvim menja život četvoro mladih ljudi. Sada Asije ima mogućnost da zadovolji sve svoje ambicije i ima više nego što je sanjala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!