Crni hleb 2. epizoda!

Crni hleb (Kara Ekmek)

Crni hleb 2. epizoda!

By  | 

Crni hleb 2. epizoda!
Asije se smešta u vilu.Svi su iznenađeni,nakon saznanja da je Asije Četanova verenica,A ponajviše sam Četin. On želi da da Asiji novac kako bi ona otišla odatle. Međutim, Asije će život u vili i raskoš mnogo dopadnu, a ima kartu u rukama koja će joj omogućiti da tu ostane. Ahmet želi da se raspita o Selin, ali mu Semra, koja se plaši da će to narušiti njen odnos sa unukom, ne dozvoljava.

Nesrin, Halina majka je ljuta na Selin jer smatra da je ona dobila na lutriji, pa odlazi na njeno radno mesto. Sa druge strane, Salim je skrhan tugom i grižom savesti jer misli da je njegova ćerka umrla. Pervin je saznala da je ogrlica koju su pronašli u mrtvačnici jako dragocena i rešena je da sazna ko je tu ogrlicu dao Asije. Igrom slučaja, naći će se ispred vile Belenoglu, a iza vrata na koja će pokucati nalazi se Asije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!