Čudesni doktor 22. i 23. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 22. i 23. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 22. i 23. epizoda!

22 epizoda

Nazli i Ali odluče da ostanu prijatelji, ali to nije tako lako kao što se čini. Povrh svega dvojac, kad im se razilaze mišljenja u lečenju pacijenta, stvari postaju na iygled nerešive.
Demirov otac koji boluje od raka, biva hopitalizovan u bolnicu. Ali neočekivane komplikacije onemogućavaju operaciju. Kivildžim pravi potez koji će srušiti ravnotežu u bolnici.

23 epizoda

Vest da je Beliz pripremala rođendansko iznenađenja za Fermana, celu bolnicu guši u slatkom haosu. Ne mogavši smisliti kako uspostaviti vezu, Nazlı i Ali vode brigu o dvoje srednjoškolaca koji su se sreli na hemoterapiji i ludo se zavoleli. S druge strane, jedan pacijent ne dopušta upotrebu anestezije u svojoj operaciji, Tanžu i Demir odlučuju razumom. Kivilidžimini plan daje svoje prve plodove.

 

Sve epizode serije Čudesni doktor 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site