Čudesni doktor 26. i 27. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 26. i 27. epizoda! Čudesni doktor kraj sezone!

By  | 

Čudesni doktor 26. i 27. epizoda!
26. epizoda
Tanžu saznaje za vezu Alija i Nazlı. Kada se podnese još jedna pritužba zbog Alija, on tada uzima konce u svojim rukama. Tanžu tvrdi da je Ali zbunjen zbog veze sa Nazli, i ako Ali napravi još jednu grešku, bolnica neće odobriti ovu vezu. Ali i Nazli moraju biti oprezniji nego ikada. Ali Ali personalizira svoj slučaj usprkos svim upozorenjima i po cenu da sebe baci u vatru pokušava pronaći metodu kojom može više pomoći svom mladom pacijentu.

27. epizoda
Nalaženje oca koji ga je bacio na ulicu stvara ozbiljne probleme Aliju. Umesto da se suoči sa njima, Alija opseda prognani pacijent koji umire tokom operacije. Sa druge strane Nazli koja je započela karijeru na klinici mora da saradjuje sa Damlom u čiju iskrenost ne veruje.

Dok se incidenti sve više povećaju, dogadja se neizbežno i Ali se suočava sa ocem. To će imati daleko veće posledice nego što se može očekivati.

Sve epizode serije Čudesni doktor

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site