Čudesni doktor 30. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 30. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 30. epizoda!

 

Ali ne može shvatiti da je nekada živeo bez Nazli. Tek sada počinje da se oseća istinski srećnim i shvata da voli Nazli. Iako uprava odlučuje da otpusti Alija, doktor Tanju ignoriše ovu odluku. Ali želi da dokaže svima da je potreban ovoj klinici.

Doktor Adil ima ozbiljne zdravstvene probleme i pada u nesvest. Podvrgnut je hitnom pregledu, nakon čega se zaključuje da ima tumor na mozgu. Njegovo stanje zahteva hitnu operaciju. Ipak, operacija je rizična jer postoji velika mogućnost da doktor Adil može umreti, jer telo ne može izdržati takav postupak. Odluka da li će se Adil operisati pripada njegovoj kćerci.

Ali odlučuje da se sastane sa Verdom, kako bi ispričao sve detalje o operaciji i kakav bi ishod operacije bio. Ali je ovom čoveku veoma drag i nije ga spreman izgubiti ni na koji način…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site