Čudesni doktor 31. i 32. epizoda!

Mucize doktor / Čudesni doktor

Čudesni doktor 31. i 32. epizoda!

By  | 

Čudesni doktor 31. i 32. epizoda!

31 epizoda

Ali se suočava sa dva problema. Prvi je Adilova zdravstvena situacija koja se brzo pogoršava, a niko ne uspeva da ubedi njegovu kćer da da pristanak da joj se otac operiše. Druga je sudbina bebe. Uprkos svim pritiscima Fermana, Beliz ne želi da usvoji bebu. Vreme je neprijatelj za Adila i za bebu.Ipak, u poslednjem trenutku Ali nalazi rešenje koje svima daje nadu…

32 epizoda

Neočekivana komplikacija uveliko će produžiti Adilov proces ozdravljenja. Nažalost, to nije jedina stvar koja se odužila. Kada se odbije Fermanova prijava za usvajanje, otkriva se da će beba ostati u domu za nezbrinutu decu na neodređeno. Ali se priseća šta je Adil tokom godina učinio za njega, te I Ali čini sve što može i pronalazi način da brata ne ostavi samog u domu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site