Čudne igre 1 epizoda, Osveta - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Čudne igre 1 epizoda, Osveta

By  | 

Osveta
Majka uredjuje stan.Sin je time odusevljen.Tejor prica Teu o budzetu.Trazi od Tejora da napravi profit.On se sa time ne slaze i kaze da firma treba da izadje na trziste.Zahteva od Tejora da bude kreativan i ako on to nije.Majka prica sa sinom Denijelom i kaze da covek treba da tezi ostvarenju svojih snova.Zahteva od sina da pozove njegovog brata Arona. Sin to i cini.Razgovara sa Aronom i izvinjava mu se.

Arona upoznaje sa devojkama Bruk i Cerl.Bruk je jedna od devojaka koja zeli da zivi od novca iz porodicnog fonda.Teo odlazi na partiju pokera.Igra karte sa maldicem Denijelom.Tea sluze karte i pobedjuje.Nakon toga odvodi mladica na pice.Vodi se razgovor o poslu.Denijel odkriva Teu da stres smiruje kockanjem.Posle upoznavanja i duzeg razgovora Teo odvodi Denijela kod svoje kuci.Tamo ga upoznaje sa svojom cerkom Emom.

Teo sa mladicem nastavlja razgovor o poslu.Nakon zavrsenog razgovora mladic odlazi.Denijel razgovara sa bratom Aronom.Zeli da poprave svoje poljuljane odnose i postanu opet prijatelji.Denijel razgovara sa majkom o Teu.Kaze da je kod Tea dobio zaposlenje a ujedno i njegovu cerku.Majka je ljuta na njega,jer je zaveo pogresnu osobu.Emi ostaje svo bogatstvo,a ne devojci koju je njen sin zaveo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno