Čudne igre 4 epizoda - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Čudne igre 4 epizoda

By  | 

Čudne igre 4 epizoda
Teo sa Dejvisom prica o konjima.Njima se pridruzuje i Teova cerka Ema.Razgovor o konjima i konjskim trkama se nastavlja.Teo,Dejvis i Denijel odlaze u obilazak konja.Bruk razgovara sa drugaricom.Kaze da je zabrinuta zbog Denijela.Drugarica joj daje savet da se trudi kako bi privukla njegovu paznju.Dejvis vidi veliki problem sto se Teu glavni konjusar onesvestio od pica na poslu.Teo zeli da se konjusar hitno odvede u bolnicu.Denijel zeli da on to ucini dok Teo taj deo posla uzima na sebe.

Bruk se i dalje svom snagom nabacuje Denijelu,nadajuci se da ce tako privuci njegovu paznju.Pita ga da li je znao ko je njen otac pre nego sto je nju upoznao.Denijel se pravda poslom,jer ne zeli nikakve komplikacije.Njima se pridruzuje i Teo.Iznenadjen je onim sto vidi i pita cerku Bruk sta tu radi.Bruk izbegava pravi odgovor i ubrzo odlazi.Teo i Denijel razgovaraju o poslu i finansijama.Teo zeli da se napravi spisak pedeset vlasnika najcistokrvnijih konja.

Ema se raspituje kod Denijela o zdravlju konjusara.Priznaje da je ovaj nemili dogadjaj mnogo uplasio.U tom trenutku dolazi i Emin momak Edvar. Govori Denijelu da ako jos jednom vidi njegove ruke na svojoj devojci,taj problem nece resiti na lep nacin.Ema sa svojim momkom Edvadrom odlazi u restoran.Denijel sa bratom igra bilijar.On kaze da zeli da uradi nesto dobro i da njegov brat ima dobar poso,ali da mu ne cvetaju ruze u ljubavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gospodja Blajt i Teo pricaju.Teo kaze da zivot moze biti veoma cudan.Sa tim se slaze i Blajit.Teo priznaje da se uvek osecao uzasno kad je razmisljao o njoj.Tema razgovora dva brata skrece na dve Teove cerke Emu i Bruk.Teo zeli da mu Blajt prica o svom braku.Blajt je zainteresovana i zeli da joj on prica o njima.Teo to i cini.On kaze da vreme menja mnogo toga.Na Teov predlog nazdravljaju.Emin momak Edvar odkriva da nije ljubomoran,ali ipak zeli malo vise postovanja sa njene strane.Houp i Teo razgovaraju.Teo svoje odsustvo opravdava druzenjem sa Denijelom smisljajuci nove poslovne ideje.Medjutim to nije istina,to vreme je proveo sa gospodjom Blajt.Houp je tuzna jer u dubini duse naslucuje Teovu laz.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site