Čudne igre 5 epizoda - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Čudne igre 5 epizoda

By  | 

Čudne igre 5 epizoda
Ema se srece sa Edvardom u konjusnici.On zeli da ga ona poljubi.Ona strahuje da ih neko ne vidi,ali ipak pristaje da vodi ljubav sa njim.U krevetu Ema prica Edvardu o svom snu.Primecuje da Edvard nije raspolozen i pita sta mu je.Ona odgovara da oni dvoje vise nisu na istoj talasnoj duzini.Denijel kaze Teu da nemaju operativni kapital.Nastavlja dalje da ako zele da se takmice moraju da promene fokus.Teo smatra da su trke konja otmene,a poker ne.Denijel se slaze sa Teovim misljenjem.Mladic daje predlog Teu da dignu kredit.

Houp prica sa prijateljicom.Tema razgovora je Teo.Houp kaze da tog coveka ne moze da razume.Kaze da se Teo godinama udvarao mnogim zenama i da je zabrinuta sto se vidja sa Blajt.Smatra da se nesto vrlo vazno desava iza njenih ledja.Teo na poslovnom planu zeli da otvori kazino.Denijel kaze da ima vezu u koliko je Teova zelja da idu u tom pravcu.Teo priznaje da je impresioniran.Teo smatra da je u ovom poslu i veliki rizik ali ipak zeli da se upusti u taj poso.Glavni konjusar kaze Teu,da je onog dana video coveka u stali kaga do tada nikada nije video.Teo pita kako je taj covek izgledao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Houp radi jogu.Kod nje dolazi Bruk.Prica o svojoj vezi sa Denijelom.Kaze da im je veza u pocetku bila strasna,a sada je on nezainteresovan za nju.Bruk pita Houp da joj gleda u karte, ona na to pristaje.Denijel sa Emom sedi u restoranu.On ne zeli da tema razgovora bude posao.Malo se bolje upoznaje sa Emom i na kraju priznaje da mu se ona svidja.Blait odlazi u ordinaciju kod svog sina doktora.Zali se na lupanje srca i zeli da joj sin izmeri pritisak.Ubrzo tema razgovora postaju porodicni odnosi.Tejlor odnosi buket cveca za Emu u Denijelovu kancelariju.On prima cvece, cita ceduljicu i vidi da je to poklon od njegovog brata.Iz buketa uzima jednu ruzu i odnosi je Emi u znak izvinjenja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *