Čudne igre 6 epizoda - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Čudne igre 6 epizoda

By  | 

Čudne igre 6 epizoda
Dolazi Bruk.Ljuta je sto vidi Emu i Denijela zajedno.Denijel je ovim zatecen.Ema kaze da ce pokusati da razgovara sa Bruk.Zeli da sa Denijelom zadrzi poslovni odnos.Teo kazi konjusaru Valodmaru da je nuzno naci tipa koji mu je naneo zlo.Trazi od njega da opise tipa kako je izgledao.U toku ovog ispitivanja dolazi Denijel i zove Tea,kako bi mu potpisao zahteve.Ema razgovara sa Houp.Prica o glupim nesporazumima i nada se da ce se sve ovo resiti.Ema odkriva da je Denijel ne zanima.Zeli da razgovara sa Bruk.Ona to ne zeli i osudjuje sestru jer misli da se ona nabacuje Denijelu.

Houp je posekla prst i Ema je odvodi u bolnicu.Tamo se srece sa doktorom Dzosom.Posle kraceg razgovora sa doktorom,Ema sa Houp odlazi.Advokat savetuje Denijela da mora biti mnogo oprezan kad stignu krediti.Blit se interesuje za kredit i pita Denijela kad treba da stigne.Dobije odgovor uskoro.Shvatajuci ozbiljnost situaciju u kojoj se nalaze Denijel savetuje majku da bude oprezna.Teo prica Houp da ce se brzo naci tip koji je naneo zlo konjusaru.Tada dobija telefonski poziv od Blait.Ona ga poziva na sastanak.Teo se lazno pravda pred Houp i odlazi na sastanak sa Blit.Blait je odvazna zena i kaze Teu da je naucila da dobija ono sto zeli.Teo se raspituje i za njen ljubavni zivot.Blait je tajanstvena i ne daje precizan odgovor na njegovo pitanje,vec kaze da je ljubav mac sa dve ostrice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bruk je mnogo razocarana.Nazdravlja za Emu i Denijela.Posle popijene velike kolicine alkohola Bruk gubi kontrolu i njena prijateljica zeli da krenu kuci.Bruk na to ne pristaje vec savladana alkoholom i dalje ostaje u klub.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *