Čudne igre 7 epizoda - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Čudne igre 7 epizoda

By  | 

Čudne igre 7 epizoda

Denijel odlazi kod Dzenifer.Od nje dobija dozvolu da udje u Teovu kancelariju.Denijel razgovara sa Teom.Teo zeli da budzet drzi pod kontrolom.Pita mladica da li je video sliku konjusarevog napadaca.Zeli da ga sto pre vidi iza resetaka.

Ema odlazi kod Bruk i zove je da se razbudi.Ona je za razgovor,dok Bruk to ne zeli.Ema savetuje sestru Bruk da probleme nece resiti pijanstvom.Denijel pazljivo posmatra sliku konjusarevog napadaca.Bruk razgovara sa Houp.Tada se cuje zvuk zvona na vratima.Dolazi gosodja Blait.Ona daje Teov mobilni telefon Houp i odlazi.I Edvard je zainteresovan i zeli da zna kako izgleda mladic koji je napao konjusara.Teo i Denijel razgovaraju.Njihov razgovor prelazi poslovne granice i svodi se na privatni.Teo kaze da ga mladic podseca na njega kad je bio njegovih godina.Prica mu o svojoj pokojnoj supruzi Ani,i iskazuje zaljenje sto nije imao sina.

Dzos zove Emu.Zeli da mu ona pomogne oko nekih informacija.na sta ona pristaje.Denijel odkriva Teu da bi voleo da ima porodicu i mnogo dece.Denijela zovu iz banke i obavestavaju ga da je dobijen kredit.Posle toga Denijel odlazi kod majke u kancelariju.Pokazuje joj sliku mladica za kojim se traga.Houp daje Teu mobilni telefon koji mu je donela Blait.Houp je razocarana i pita Tea zasto je laze.On se kaje i kaze da to nije trebao da cini.Uverava je da nema razloga za brigu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ema odlazi kod Dzosua u stan.Oni razgovaraju o svemu.Ema zeli da joj on pokaze plesne korake.Mladic to i cini.Kaze da se veceras sjajno proveo.Edvard odlazi kod Tea u kancelariju i pokazuje mu sliku napadaca.Kaze da ga on poznaje i da ga jednom prilikom video sa Emom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *