Da li vam se sviđa što glumica Sara Khan ulazi u seriju ,,Shakti"?

Vesti

Da li vam se sviđa što glumica Sara Khan ulazi u seriju ,,Shakti”?

By  | 

Da li vam se sviđa što glumica Sara Khan ulazi u seriju ,,Shakti”?

Prevod teksta: čitateljka, prevoditeljka i bivša moderatorka sajta Maya. 🙂

Indijska poznata glumica Sara Khan (videli smo je u raznim poznatim serijama dosad, među kojima je bila i ,,Simar”, glumila je i u serijama ,,Ishqbaaz” i u seriji ,,Jaana Na Dil Se Door”) ulazi u seriju ,,Shakti” u novim epizodama. Glumiće Mohini, koja unosi veliku dramu u Singovu palatu.

Mohini će biti prikazana kao Harak Singova stara ljubav, a sada se vraća tu sa novim ciljem – da ga ponovo osvoji, jer voli novac i njegov ugled. Videćemo bitku između Mohini i Prito, kao i njenu ljubomoru.

S druge strane, Harman i Somija pobeđuju sve testove i dokazuju transrodnicima svoju ljubav. Harman reši da napusti zauvek zemlju sa Somijom i da krenu novi život. Somija se slaže s tim, ali Prito i ostali ukućani ne.

Harak Sing smišlja plan koji izlaže Prito. On namerno izbacuje Prito iz kuće i predstavlja Harmanu Mohini kao svoju suprugu. Harman reši da pomogne svojoj majci.

Šta sledi dalje? Svakog radnog dana možete da pratite nove epizode ove serije!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!