Dadisina sahrana!

Indijske Serije

Mn 19.04.2016.,(2162 epizoda),Dadisina sahrana!

By  | 

pageDadisina sahrana!

Еpizoda počinje kako se Anandi priseća Kajljanine poslednje želje, da proslavi sreću njene smrti jer se napokon spaja sa svojim pokojnim mužem.Nandini stavlja crvenu boju na Kajljaninim stopalima i priseća se kako ju je Kajljani učila da vozi bicikl i vaspitavala.Priseća se kako joj je Kajljani rekla da je pusti da ode i nastavi sa životom.Anandi oblači Kajljani u svadbenu haljinu i pokriva joj glavu sa crvenom maramom.I Šivam se seti Kajljaninih poslednjih reči.Kajljani mu je rekla da bude Anandina i Nandinina snaga čak iako bude dalje od njih dve.

Anandi kaže da će ispuniti Kajljaninu poslednju želju kao naredjenje.Govori deci da dodirnu Kajljanina stopala i oproste se od nje.Ona im govori da će Kajljani uvek živeti u njihovim sećanjima.Šivam i Nandini dodiruju Kajljanina stopala.Nandini joj kaže da će joj nedostajati.Šivam joj kaže da je nikad neće zaboraviti.Anandi dodiruje Kajljanina stopala.Nandini izlazi iz sobe i plače.Šivam joj glavom daje znak da ne plače.Anandi joj kaže da ne plače i grli je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira i Kundan su u policajskom džipu. Akira kaže Kundanu da vozi brže.Vide da ih policija prati.Akira mu kaže da brzo skrene u levo.Policijski džip nastavlja pravo.Akira razmišlja da niko ne može da spasi ljude iz Jaitsara od njegove osvete.
Jagi i Ganga stavljaju venac na Kajljanino mrtvo telo,a prate ih Anandi, Šivam i Nandini.Otpočinju ceremoniju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site