Dama – 15. epizoda

Dama - La Señora

Dama – 15. epizoda

By  | 

4Dama – 15. epizoda

Jedna noćna mora u Gonzalu stvara opsesiju oko Victorijine plodnosti i mogućnosti da mu ona može podariti naslednika. Dolazak Encarne sa sinom u kuću Marquezovih izaziva nemir i podstakne sumnje o neizvesnoj Pablovoj sudbini. I dalje nemaju vesti o njemu, zbog čega se Victorijina patnja udvostruči jer deponovanje njenog brata im da nade da može biti osvetljena/otkrivena povezanost Gonzala sa smrću njenog oca i da tako poništi njihov brak.

Istovremeno, Angel istražuje mogućnosti koji se slažu sa kanonskim pravom da bi poništio brak, dok obaveštava Don Enriquea da neće da putuje u Rim. Ovaj prihvati njegovu odluku u zamenu da u potpunosti zaume njegovu poziciju kao sveštenik.
Sa druge strane, situcija u bordelu postaje neizdrživa. Eloy i njegovi ljudi zlostavljaju Alicijine devojke i Salvador pokuša da ih zaustavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site