Dama – 33. i 34. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dama - La Señora

Dama – 33. i 34. epizoda

By  | 

5Dama – 33. i 34. epizoda

Prevod: Tempi

33: Članci koji pišu u korist Republike, a koji su objavljeni od strane jednih novina i potpisani od strane nekog Prometea, dobijaju sve više sledbenika. Iza tog pseudonima krije se ni manje ni više nego Enkarna. Među svima koji podržavaju taj cilj, nalazi se i Fernando Alkazar, koji je pretučen od strane Antona i drugih kolega republikanaca koji ga optužuju da je izdajnik. Enkarna ukori Antona zvog takvog njegovog ponašanja.

U međuvremenu, Markez de Kastro emotivno primi svoju ćerku. Viktorija uspe primetiti par neprijatnih detalja, koje ne može baš da shvati, ali njene brige su ipak druge: Anhelov povratak i njegov predlog njenom mužu, da budu ortaci u eksploataciji zemlje koja pripada crkvi. Taj predlog se ne sviđa ni njoj ni njenom mužu.

Dalje, Alisija, koja je rešila da ostavi za sobom prošlost prostitutke i da otvori butik, želi povratiti ljubav svoje ćerke. Ali, moraće se suočiti sa mnogim problemima. Na prvom mestu je to što njena ćerka ni ne zna ko joj je majka, a na drugom Gonsalova reakcija ako primeti da ona želi da joj se približi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno