Dama – 33. i 34. epizoda

Dama - La Señora

Dama – 33. i 34. epizoda

By  | 

5Dama – 33. i 34. epizoda

Prevod: Tempi

33: Članci koji pišu u korist Republike, a koji su objavljeni od strane jednih novina i potpisani od strane nekog Prometea, dobijaju sve više sledbenika. Iza tog pseudonima krije se ni manje ni više nego Enkarna. Među svima koji podržavaju taj cilj, nalazi se i Fernando Alkazar, koji je pretučen od strane Antona i drugih kolega republikanaca koji ga optužuju da je izdajnik. Enkarna ukori Antona zvog takvog njegovog ponašanja.

U međuvremenu, Markez de Kastro emotivno primi svoju ćerku. Viktorija uspe primetiti par neprijatnih detalja, koje ne može baš da shvati, ali njene brige su ipak druge: Anhelov povratak i njegov predlog njenom mužu, da budu ortaci u eksploataciji zemlje koja pripada crkvi. Taj predlog se ne sviđa ni njoj ni njenom mužu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dalje, Alisija, koja je rešila da ostavi za sobom prošlost prostitutke i da otvori butik, želi povratiti ljubav svoje ćerke. Ali, moraće se suočiti sa mnogim problemima. Na prvom mestu je to što njena ćerka ni ne zna ko joj je majka, a na drugom Gonsalova reakcija ako primeti da ona želi da joj se približi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site