DH-Na saslušanju, farmeri povlače slučaj protiv Ahuje

Dehleez

Dehleez (10.ep.) 23.03.2016. – Na novom saslušanju, farmeri povlače slučaj protiv Ahuje!

By  | 

pageDH-Na saslušanju, farmeri povlače slučaj protiv Ahuje

Shukla veli da će obaviti posao. Swadheenta govori da nema novca, upravo sada je on rekao..On je pita da pusti novac, trebala mu je reći da je Robin Hudova prijateljica. Ona veli da ne zna nikakvog Robin Huda. SHukla je upita zašto se šali, pa on ga je sada zvao i rekao mu. Adarsh dolazi. Shukla pokaže na njega i kaže da je došao, oslovi ga sa Robin Hud. Adarsh ide ka njima, Swadheenta se smije. SHukla kaže da se gospođica šali, rekla je da ga ne zna, ona radi veliki posao pomažući farmerima i boreći se za njih. Adarsh ga pita da li će posao biti obavljen. On potvrdi, on (Adarsh) mu je uradio mnogo usluga, a nikada mu prije nije tražio da vrati. Adarsh veli da je to za siromašne farmere, ako im se dobro dogodi…neka uradi svoj posao. Shukla ode.
Adarsh i Swadheenta se pozdrave. Ona gleda iza, on je pita šta radi. Ona veli da traži luk i strijelu, on je Robin Hud. Adarsh govori da ne zna zašto ga ljudi tako zovu. Swadheenta se šali da nije znaala da poznaje tako velikog superheroja. On se pozdravi, ona se izvinjava, mislila je da se našali malo, zahvali mu se za veliku pomoć. Pristaje na kafu, ali ako je on zauzet, razumije. Adarsh negira, iće danas odmah, želio je isto, pozove da pođe. Dobije poziv i mora ići. Izvini se Swadheenti, želio je zaista da ide sa njom, iće sutra nakon njenog pobjedničkog saslušanja. Ona ga pita da li stvarno misli da će biti pobjedničko. On potvrdi, nije bila pripremljena za prvo. Pita treba li je odvesti. Ona negira, pozdrave se. Ona ode. On se smije gledajući za njom. “Jiya Re” svira u pozadini. Ona se okrene ka njemu i nasmije. Adarsh joj maše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    3 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site