D- Adarsh spašava Swadheentu, Suhasini saznaje istinu

Dehleez

Dehleez (101. ep.) 23.06.2016.- Adarsh spašava Swadheentu, Suhasini saznaje istinu!

By  | 

Arvind govori da je može upucati i otići, onda Haider neće dobiti pravdu. A on će uvijek ostati tajna za policiju, ubio je Asada, a niko nije vidio njegovo lice, danas će ubiti nju i ovog puta ga isto niko neće vidjeti. Ona se ljuti. On je pita da li je ljuta na njega, da li ga mrzi, on mrzi one koji se miješaju u njegov posao, njen brat je to uradio, pokušao je da uništi njegovu misiju, poslao ga je Allahu, sad je njen red, Bog je zove. Uhvati je za vrat i davi je. Ona ga odgurne i bježi. Arvind je uhvati. Adarsh i Paddy stižu tu i šokirani su.
Adarsh uhvati Arvinda i pita Paddy da se brine o Swadheentu. Adarsh i Arvind se tuku. Adarsh padne, Arvind ga pritisne stopalom i govori: ” Ti da se boriš sa mnom? Ti si zaposlenik u kancelariji, da li ćeš se boriti sa tigrom? Ubio sam tvog brata koji je bio policajac, Asad ga nije ubio. Zabavio sam se ubijajući ga. ” Adarsh se prisjeti Abhayeve smrti i ljutito ga odgurne, nadjača ga i odbaci ga. Tuče ga. Bilal stiže i dobaci pištolj Arvindu. Arvind uperi u Adarsha. Swadhenta je zabrinuta i plače. Arvind se prisjeti kako je upucao Abhaya i smije se. Adarsh se sagne i tako izbjegne metak. Pokušava da uzme pištolj. Bore se oko pištolja koji opali i ubija Bilala. Arvind je šokiran. Adarsh gurne Arvind i govori: ” Misliš da si veliki terorista? Ti si pas! Umrijećeš kao pas”” Swadheenta i Paddy ga zaustavljaju da ga ne ubije. Arvind pobjegne u tunel dok Adarsh puca za njim. On uspije pobjeći.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site