Adarsh i Swadheenta glume pred Subhashom da su u braku

Dehleez

Dehleez (18. ep.) 31.03.2016. – Adarsh i Swadheenta glume pred Subhashom da su u braku!

By  | 

capture-20161111-210945Adarsh i Swadheenta glume pred Subhashom da su u braku

Suhasini govori da je našla snahu. Adarsh je šokiran, pita kako, trebala ga je bar jednom pitati. Ona ga upita zar ne vjeruje njenom ukus. Adarsh veli da nije to mislio. Suhasini nastavi da je djevojka dobra, prelijepa, obrazovana i iz kraljevske porodice, savršena je za njihovu poroodicu, a i njih dvoje se znaju. Vanshika Bundela, studirali su u istoj školi, doće danas da se vide, poslaće mu njenu sliku. Slika i pošalje mu.
Adarsh ode do Swadheente i pita je da otvori usta, ona govori da su loše vijesti, rekla mu je da ako je on uništio njen, i njegov će posao biti uništen. Naruči drugi čaj. Ode. Adarsh misli kako da joj kaže šta je uništeno, riječ je o njima, ne o njemu. Šta da radi sada. Ona ga vidi blizu drveta kod hrama. On se moli, kada su tu problemi, trebaju ih prepustiti Bogu. Moli se, prepušta svoju ljubavnu priču Njemu. Okrene se i vidi Swadheentu kako se moli. Ona ga pita zašto zuri. On negira. Ona ga optuži da joj je uništio posao, Bog je njegov, sad su jednaki. Koji je njegov plan. On pita da li će ga podržati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site