Dehleez- 32- Adarsh priznaje Swadheenti da je voli

Dehleez

Dehleez (32. ep.) 14.04.2016. – Adarsh priznaje Swadheenti da je voli, ona ga upoznaje sa svojim vjerenikom!

By  | 

capture-20161126-160222Dehleez- 32- Adarsh priznaje Swadheenti da je voli

Epizoda počinje sa flešbekom: Suhasini govori Abhayu da je Ahuja došao. On pita zašto. Suhasini veli da priča o prosidbi, Abhay govori da je Simmi fina djevojka. Suhasini se slaže, ali porodična je stvar, porodica je jako loša, a važna je i edukacija djevojke, njihova porodica i njena se mnogo razlikuju. Kaže mu da se vidi sa Ahujom i stavi tačku na to. On se složi. Ona ga pita da joj vjeruje, naće mu divnu djevojku. Kraj flešbeka.
Abhay priča da je taj dan išao kod Ahuje da završi sve to. Flešbek je prikazan: Abhay se nalazi sa Ahujom i pita ga da li je išao u kancelariju njegove majke. Ahuja potvrdi. Abhay veli da mu je rekao da će on pričati sa majkom i tatom. Ahuja veli da je samo išao, ona je odbila. Abhay govori da jeste, odbila je, on nije pričao sa njom, a on (Ahuja) je došao sa poklonima. Simmi to čuje i pita Abhaya šta je rekla njegova majka. On muca: ” U stvari, svidjela si joj se, ali..” SImmi upita da li je odbila, tata je rekao da je pričao, kako sada to. Ahuja pita da je pusti da kaže, sve njegovo je njeno. Simmi se drži za srce i dobija napad. Ahuja i Abhay su šokirani. Abhay pita Ahuju šta se dogodilo Simmi. Podignu je. Kraj flešbeka. Abhay veli da je tada prvi put Simmi dobila napad. Ahuja se nadoveže da su saznali da joj je srce slabo i da bilo kakav šok može da joj oduzme život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site