DH-Radhika i Asad pokušaju pobjeći i uhvaćeni su

Dehleez

Dehleez (42. ep.) 24.04.2016. – Radhika i Asad pokušaju pobjeći i uhvaćeni su!

By  | 

capture-20161208-000006DH-Radhika i Asad pokušaju pobjeći i uhvaćeni su

Jaidev i Jaya pitaju Adarsha šta se desilo, da li je pobjedio ili izgubio. Svađaju se. Adarsh ih pita da prestanu. Abhay dolazi i pita da li je pobjedio. Adarsh govori da li je pobjedio ili ne, saznaće u narednih 24 sata. Suhasini obavlja pripreme za vjeridbu. Simmi pita za Abhaya. Suhasini je pita šta će ga natjerati sada da radi. Simmi veli masaža glave. On dobro masira i otjera joj glavobolju. Suhasini je pita hoće li ga tjerati da pleše “Bharatnatyam”. Simmi veli da ga je jednom natjerala da radi “Bhagra”. Abhay dolazi i povede je.
Jeevan dolazi kod Swadheenti. Govori: ” Znaš, mislio sam da te niko ne može voljeti više od mene. Pogriješio sam, niko te ne može voljeti više od Adarsha Sinhe, pitanje je zašto toliko razmišljaš? Ako ti to ne vidiš, svi ostali vide, znam da brineš za poštovanje svog oca, šta god se desi, zbog dobrog je, to je istina, da smo se vjenčali, ne bi bili srećni. Ljubav prema Adarshu se jasno vidi u tvojim očima, a oči ne lažu. Možeš ubjediti Guru ji-a, izgubio sam da bi ta osoba pobjedila, ko je daleko bolji od mene, ko te voli više od mene, slušaj svoje srce.” Ode. Ona plače i misli o Adarshu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site