Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha

Dehleez

Dehleez (50. ep.) 02.05.2016. – Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha!

By  | 

capture-20161217-223557Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha

Ujna pita ujaka zašto je zauzet. On veli da je Swadheentino vjenčanje ubrzo, ima mnogo priprema. Ona govori da i ona obavlja pripreme. Asad pita šta je sa njim. Ujna veli da je ljubomoran na sestru. Ujak pita ko će se udati za njega. Asad se smije. Ujna govori Swadheentu da je njen princ došao. Swadheenta se smije. Priča sa ujakom o iznajmljivaju sprata Asadvoim prijateljima. On gleda u Asada i pita kojim prijateljima, svi mladi prave probleme u društvu. Asad veli da su oni dobri momci. Swadheenta ih zna. Ona potvrdi. Asad ih nastavi hvaliti. Ujak veli da im kaže da se vide sa njegovim agentom. Asad kaže da nemaju gdje živjeti. Swadheenta govori da je policijska verifikacija potrebna, neka to što prije obave.
Ujutru, Suhasini priča sa Appom i pita da li dolazi. On veli da će doći tamo do 11:55, jer Ruhakaal počinje iza 12 do 13, tada ne može ići nigdje. Adarsh ih čuje. Suhasini pita Appu da dođe u 12:30, ima važan slučaj, mora otići i u pol. stanicu. On govori da je upravo rekao dane može tada. Ona se izvinjava, nije znala za to, otkazaće ona saslušanje i pol. stanicu da ga vidi, neka dođe u dogovoreno vrijeme. Završi poziv. Adarsh joj se izvinjava, ona veli da je u redu, Swadheenta je fina djevojka, on se možda osjeća čudno što ona propušta saslušanje, čak i ona se tako osjeća, ali razgovor o njegovom braku je važniji. Dubey će zakazati novi datum. Ona nazove Duby i kaže joj da otkaže sve. Adarsh se smije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site