Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha

Dehleez

Dehleez (50. ep.) 02.05.2016. – Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha!

By  | 

capture-20161217-223747

Ujak pita zar ne mogu oba načina. Adarsh i Swadheenta se slože i smiju. Svi se slože. Dogovore se da će vjeridba biti prva i to na tamilskom. Svi su zbunjeni. DUbey zove Swadheentu i pita je da saopšti Suhasini da su izgubili slučaj. Swadheenta prenese Suhasini. Suhasini veli da se to nekada dešava. Manohar govori da se to njoj nikada ne dešava. Suhasini ga pita da pusti to. Govori Appi kako je izgubila radi njegovog Rahukaalama. Appa govori da se to ne može desiti.
Ona se izvinjqva, pričaće o vjeridbi. On je ispravi tamilskom riječju. Ona se izvinjava, treba ašu vode. ode. Adarsh ode za njom. Kaže da želi pričati o slučaju. Ona ga pitra da se smije, inače će se Appa iznervirati, majke govore kćerkama da se suoče sa svekrvom , ona mu govori da se on suoči sa puncem. Smije se i ode nazad da priča sa njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site