Dehleez - 55. ep.-Ahuja vrijeđa Appu, Appa ga ošamari

Dehleez

Dehleez (55. ep.) 07.05.2016. – Ahuja vrijeđa Appu, Appa ga ošamari!

By  | 

capture-20161223-225513Dehleez – 55. ep.-Ahuja vrijeđa Appu, Appa ga ošamari

Ahuja pokloni sliku Sinhama. Veli da se brinuo razmišljajući koji poklon da donese Suhasini. Manohar i Suhasini mu zahvale. Suhasini ga upozna sa Ramakrishnanom, Revathi. Veli da on zna Swadheentu, njena vjeridba je ugovorena sa Adarshom. Predstavi mu Haidera (ujaka), Zubedu i njihovog sina Asada. Pita ih da pričaju, ona ode da dočekue goste. Appa govori da SUhasini voli slike, da je znao, donio bi jednu. Ahuja veli da to košta 4 lakha. Appa govori da novac nije važan već umjetnost. Ahuja ga pita da li je priseban, novac je važan, on ima mali biznis, Ahuja konstrukcije..Appa ga prepozna, Naveen Ahuja protiv koga je Swadheenta osvojila prvi slučaj. Ahuja veli da je investirao mnogo u njegov projekat iz snova. Appa ponovi da njegov novac nije imao koristi, novac nije važan, već umjetnost. Ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site