Dehleez - 60. ep. Swadheenta se izvinjava Suhasini

Dehleez

Dehleez (60. ep.) 12.05.2016. – Swadheenta se izvinjava Suhasini!

By  | 

Dehleez – 60. ep. Swadheenta se izvinjava Suhasini
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Asadom koji kuca na Swadheentina vrata. Swadheenta: “Zar ne spavaš, jesi li ti sova?” Asad: “Spavao sam, tvoja sova me je probudila! (Zafrkava je.)” Swadheenta: “Ti si sova, a ne on. (Adarsh, valjda)” Asad: “Postao sam vaš poštar.” Swadh. ga pita zašto je Adarsh ovako kasno došao. On joj govori da ode i napolju ga pita. Swadh. ode na terasu i vidi se sa Adarshom. Zagrli ga i pita u čemu je stvar, došao je kod nje u ovo doba. On govori da je u pitanju nešto važno. Swadh. veli da on izgleda besno, šta se dogodilo? Adarsh je pita zar ne zna, šta se desilo između nje i majke? Zar je mislila da neće saznati, slagala ga je da Guru ji ima alergiju na viski. Rekao je Jayi i Jaidevu da paze na to, ali ona je zbunila njegovu majku i testirala je. Swadh. kaže da je viski serviran Appi. Adarsh govori da nema razloga da za to krivi Suhasini, barmen je greškom servrao viski.Swadheenta tvrdi da nije osramotila Suhasini, samo nije imala odgovore na njena pitanja. Adarsh kaže da Suhasini jeste imala odgovore, ali nije rekla ništa jer nije želela da pravi scenu. Angažovala je plesača. I ona (Suhasini) je pozvaka Ahuju, jer ju je on zamolio da ga prihvati. Pozvala je sve za “rahukaal” vreme, jer je želela da svi budu zajedno, ona je organizovala sve ovo. A ona (Swadheenta) je trebala da proveri, pre nego što je počela da navodi nešto za nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site