Dehleez (63. epizoda) 15.05.2016. - Simmi je trudna

Dehleez

Dehleez (63. ep.) 15.05.2016. – Simmi je trudna!

By  | 

Dehleez (63. epizoda) 15.05.2016. – Simmi je trudna

Arvind priča sa grupom. Jedan od njih govori da je indijska vojska ubacila svoje ljude na koledže. Kaže da će biti oprezan, zašto mu nisu prije rekli, u svakom slučaju prekinuo je poziv, neko je došao. Stavi periku i otvori vrata. Asad i ostali dolaze. Asad govori o filmu, romantičan je, ima dobru priču i muziku, trebao bi i on poći. Ali, Arvind veli da će sledeći put.
Asas dobije poziv od ujaka. Ujak govori da je upravnik zvao, Yash ga je trebao vidjeti. Asad veli da će ubrzo doći kući. Potom kaže prijateljima da ga otac zove, mora ići. Ode. Arvind govori prijateljima o ljudima na koledžu koji su unajmljeni da ih uhvate, mora biti neko i na njihovom koledžu, neka paze, ne znaju ko im taj zadatak.
Asad zove ujaka i potvrdi da je vidio Yasha, ne zna te ljude, svi izgledaju fino, niko ne izgleda kao terorista, informisaće Yasha ako dobije neki trag. Arvind pita prijatelje da idu na koledž od sutra i rade za njihovu misiju.Adarsh i Swadheenta pričaju o Simminom stanju. On govori da Abhay nije rekao majci jer nisu znali kako će ona reagovati. Swadheenta govori da je takva situacija godinama, ako je istina sakrivena, postojaće strah, ona će pričati sa Abhayem. Kaže Abhayu kako ljubav raste dijeleći i bol se smanjuje, ako on kaže svojim roditeljima, sve će biti dobro, inače će oni biti povrijeđeni, neka kaže Suhasini i Manoharu istinu. Abhay gleda Adarsha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site