Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući

Dehleez

Dehleez (69. ep.) 21.01.2017. – Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući!

By  | 

Ona veli da je uplašena, želi da sve bude u redu, pita kako neko može dobiti mir radeći takvo nešto. On govori da se složio sa Ahujom po prvi put, kada prave veze, znaju i da ih štite, neka ne brine, neće dozvoliti da se bilo šta desi u Delhiju. Arvind i prijatelji pozdrave Suhasini i odlaze. Čuju Abhaya i napeti su. Asad dolazi do njih i pita da ga sačekaju, dovešće skuter. Arvind se brine vidjevši da Abhay dovodi policiju tu. Zaustavi prijatelje i povede ih u stranu. Policijski psi tragači pronađu žice. Inspektor pita Abhaya da otvori faze (žice) tu.Zovu električara. Abhay pita šta je to, kako mogu biti tako nemarni. Čovjek govori da možda žice nisu isječene ispravno. Abhay ga upozorava, neka ne pogriješi ponovo. Potom upita oficire da počiste svaki ćošak u Delhiju, ko god da su, biće uhvaćeni ili ubijeni, ne mogu uraditi ništa. Doće u inspekciju ujutru, pretražiće čitav Delhi u narednih nekoliko dana, riječ je o poštovanju njihove države. Arvind i prijatelji gledaju iz daljine. Swadheenta i porodica stižu kući. Ona zaustavi Asada i zahvali mu. Veli da je odrastao. Asad govori da brat mora odrasti i sazreti za svoju sestru, ako ona bude u problemu, on će uvijek biti uz nju. Neka ne plače. Oboje plaču i zagrle se. On doda da kaže Adarshu da ga neće poštediti ako je ne bude usrećio, mnogo će mu nedostajati. Ona se smije i briše njegove suze. Simmi i Jaya pričaju. Simmi veli da je ona (Jaya) najviše uživala u sangeetu. Jaya odgovori “jako smiješno”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site