Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući

Dehleez

Dehleez (69. ep.) 21.01.2017. – Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući!

By  | 

Simmi nastavi da je zadirkuje: ” Vidjeli smo blizak ples.” Adarsh i Abhay zadirkuju Jaideva zbog bliskog plesa. On veli da je zaboravio korake i Jaya mu je pomogla. Adarsh veli da je to u redu, Jaya mu je žena, zašto se pravda. Abhay dobaci da je mnogo aplaudirao. Simmi potvrdi, kao da je bilo takmičenje u aplaudiranju. Jaya joj govori da je Jaidev zaborsvio korake, ona je samo…Simmi je pita da pusti da distanca potpuno nestane. Adarsh govori Jaidevu da je Jaya fantastična djevojka, neka dopusti da se distanca smanji. Abhay se složi. Jaya i Jaidev su zamišljeni. Asad govori ujni da je odlično plesala. Ona pita ko je bila djevojka što je plesala sa njim. On govori da je to Radhika, koleginica iz razreda. Veli da nije ništa takvo u pitanju. Ona upita da li je ona pitala bilo šta, sam se pravda, ali ta djevojka je predivna. On potvrdi. Ona se smije i zagrli ga.Ujak govori da je vjenčanje prekosutra, trebaju velike tacne, neka ode do stana i donese, nije toliko beskoristan sada. Asad je srećan. Ujak ga zagrli, ujna plače od sreće. Asad je emotivan i plače. Ode. Adarsh priča telefonom sa Swadheentom i veli da su njena predviđanja tačna, ona želi da nova ljubavna priča počne na “sangeet” i desilo se. Ona veli da je samo ona primjetila. On doda: ” Jaidev i Jaya.” Swadheenta: ” Fantastično.” Adarsh veli da ona zna daje Abhay jako striktan, vidio je njegov teror u pol. stanici, on izgleda slatko, ali je jako oštar u poslu, vjenčanje im je za 2 dana, a “haldi” sutra. Jaidev se okupao i traži odjeću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site