Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući

Dehleez

Dehleez (69. ep.) 21.01.2017. – Vjenčanje će se ipak održati, Abhay pronalazi žice u kući!

By  | 

Jayine spavaćica padne. On je podigne i gleda. Jaya dođe i on ispusti spavaćicu iz ruka. Ona ga vidi u peškiru i okrene se izvinjavajući se. Pita ga da se prevuče. On veli “ovo…” i daje joj spavaćicu. Uzme odjeću i ode. Jaya se presvuče i dođe u toj spavaćici. Jaidev je gleda. Legnu da spavaju i pogledaju se. Ona krene da ga uhvati za ruku, ali se zaustavi. Arvind i prijatelji dolaze u stan. On je ljut jer je drugi momak rekao da im je plan propao, istina je izašla, to je šamar u njihovo lice i planove, trebaju odložiti misiju. Arvind ga ošamari. Uhvati ga za okovratnik i kaže mu da to više nikads ne ponovi. Drugi momak kaže da su propali, ne mogu ponovo ući u Sinha kuću. Abhay je rekao da će obezbjediti/ zapečatiti grad, da li će raditi po ovom planu. Arvind veli da se planovi prave da se mijenjaju, ali misija i datum ne, ne mogu se povući. Ako vidi strah u njihovim očima, neka shvate, on može dovršiti misiju sam, neka misle na sebe i porodice, a sada neka odu spavati, dobiće novi plan sutra. Oni odu.
Najava: Swadheentin i Adarshov “haldi” je u toku. Čovjek hvali Abhaya Sinhu, veli da će svako biti uhvaćen u Abhayev sigurnosni sistem. Arvind je prisutan i čuje to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site