Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto

Dehleez

Dehleez (76. ep.) 29.05.2016. – Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto, Ravi i Rajesh ginu u eksploziji!

By  | 

Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto

Jaidev je i dalje na bini. Nastavlja: ” Mama je izabrala pravu djevojku za mene. Volim te, mama.” Jaya se smiju, svi mu aplaudiraju. Jaidev uzme ružu i priđe Jayi. Klekne ispred nje i zahvali joj se što ga je podnosila. Svi se smiju i aplaudiraju. Jaya mu zahvali. Shradhha veli da je to jako romantično. Bira novi papir iz zdjelice i sledeći je njen prijatelj KJ. Svi se pitaju ko je to. Adarsh lupi: ” Karan Johar.” Shradhha negira, njen omiljeni Kanjus Jiju (zet škrtica). Svi aplaudiraju.
Adarsh izlazi na binu i veli Shraddhi da će kasnije vidjeti za ovo. Shraddha se žali Suhasini da joj Adarsh prijeti. Suhasini veli zato što ga je nazvala škrticom. Adarsh počne o omiljenoj vezi tj. svaka veza mu je slatka i draga, sada i nova sa Swadheentom, ali voli nekoga najviše. Jaidev prigrli Jayu. Ona se nasmije. Adarsh veli: ” Pratio sam ga uvijek od djetinjstva, to je moj otac. (Manohar je iznenađen, svi aplaudiraju) Samo želim da kažem jednu stvar oče, bio si moj heroj u djetinjstvu, čak i danas i moj heroj. Volim te, tata.” Ode i zagrli Manohara. Manoharu se oči ispune suzama i blagoslovi Adarsha.
Abhay i Asad su u putu. Abhay ga pita da predloži dobra imena. Asad govori imena svojih bivših djevojaka. Abhay ga nazove glupanom, pita imena za njegovu bebu. Asad veli Aman, ako bude sin, tako je njega tata prvo nazvao, pa je majka promijenila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site