Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto

Dehleez

Dehleez (76. ep.) 29.05.2016. – Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto, Ravi i Rajesh ginu u eksploziji!

By  | 

Rajesh i Ravi govore da trebaju otkazati misiju. Arvind veli možda, neka oni siđu iz auta i pomiješaju se sa gomilom ljudi. Abhay i Asad stižu. Arvind zaustavi Bilala.
Ravi i Rajesh se stope sa godmilom. Arvind uzme okidač. Abhay pita Asada da ne izlazi iz auta, šta god da se desi. Arvind maše prijateljima. Abhay i Asad su šokirani vidjevši Arvinda. Abhay trči da ga zaustavi. Gurne njega i Bilala. Asad se brine, sjedi u autu i dalje. Abhay i Arvind se tuku. Asad se prisjeti Yashovih i ujakovih riječi. Zaključi da je treće mjesto slobodino vjenčanje. Uzme telefon da nazove Yasha. Arvind pritisne dugme i Ravi i Rajesh umiru u eksploziju. Abhay i Asad su šokirani.
Najava: Arvind upuca Abhaya. Swadheenta priča o Asadu, da nije beskoristan, jednoh dana će osvjetlati njihovo ime. Asad je ubijen u policijskoj pucnjavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site