Dehleez -Svi sem Simmi saznaju da je Abhay mrtav

Dehleez

Dehleez (79. ep.) 01.06.2016. – Svi sem Simmi saznaju da je Abhay mrtav!

By  | 

Dehleez -Svi sem Simmi saznaju da je Abhay mrtav

Manohar i Suhasini su u putu. Suhasini veli da je dosta, oni niti zovu niti se javljaju. Manohar zove Jaideva i pita gdje je. On veli da nema potrebe da dolaze. Manohar opet upita i Jaidev mu kaže lokaciju. Manohar pita Suhasini da ne brine, blizu su. Adarsh i Jaidev plaču za Abhayem. Inspektor govori da puste da ovaj terorista (ujak) dođe sebi pa će ga vidjeti. Pita doktora da izliječi ujaka Haidera ubrzo, moraju ga odvesti u policijsku stanicu. Ujna pita šta je on uradio, inspektor je pita zar nije vidjela šta je uradio, uhapsiće i nju. Appa ga pita da sasluša, ali inspektor ga ućutka i grdi ujnu govoreći da će ona reći istinu na sudu, pokazaće snimke kamere u sudu, jasno se vidi da je on donio bombu na vjenčanje. Ujna plače. Asad je pored njih, oni ga ne vide. Ujak je odvede od strane doktora. Ujna pita Appu da zove Asada i informiše ga. Pita se gdje je Asad.
Swadheenta, Simmi, Jaya i Ahuja ugledaju novosti o eksploziji. Simmi pita šta oni dobijaju radeći to, pita Ahuju da li je pričao sa Abhayom. ovaj negira, ne javlja se, vjerovatno je u poslu. Ona veli da je Abhay uvijek zauzet, ona ode da napravi kafu. Vratiće se, ode.
Ahuja, Swadheenta i Jaya su šokirani vidjevši da je Abhay upucan od strane terorista i da je kritično. Plaču. Simmi dolazi dozivajući Jayu. Ahuja signalizira Jayi da ugasi tv. Ona to i uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site