Manohar saznaje istinu i odlučuje da prikrije grešku sistema

Dehleez

Dehleez (93. ep.) 15.06.2016. – Manohar i Jaidev saznaju istinu i odlučuju da prikriju grešku sistema!

By  | 

 Manohar saznaje istinu i odlučuje da prikrije grešku sistema

Swadheenta ispituje inspektora Balwindera. Pita ga da li je bio na mjestu eksplozije. On potvrdi. Ona veli da je bila pucnjava između njih i teroriste, on je izgubio iz vida teroristu na neko vrijeme, nakon što je terorista bacio dimnu bombu. On potvrdi. Ona pita da se to zabilježi, policija je izgubila teroristu, kako su ga pronašli u gužvi. On veli da je napisano u izvještajima, čuli su pucanj i ušli u zgradu. Swadheeta naglasi da je terorista otišao na napušteno mjesto, niko nije bio tu. Suhasini pita šta želi da kaže. Swadheenta veli da ako se terorista sakrio, zašto je pucao i privukao policijsku pažnu, nemaju odgovor. Čovjek puca kada ga neko prati ili kada je opasnost ispred, dva čovjeka su bila u zgradi, terorista i onaj koji ga je pratio.
Sudija pita Suhasini ima li šta reći. Ona govori da želi da je ta priča istinita, ali policija je našla samo Asada tamo. Swadheenta je pita za strpljenje, doći će do te tačke. Pita inspektora da li je vidio Asada na mjestu eksplozije. On veli da su ga vidjeli na terasi. Ona pita kako su vjerovali da je on terorista, bez hapšenja i ispitivanja, upucali su ga, sa kojom osnovom. On veli da je njegova slika kružila, nosio je prsluk. Swadheenta govori da je vidjela njegovo tijelo, nije bilo prsluka. Inspektor govori da je on držao prsluk u ruci. Swadheenta ponovi njegove riječi i pita da joj pokaže kako je Asad držao psluk. On pokaže. Suhasini pita čemu to. Swadheenta govori da je važno, dokazaće to. Obuče prsluk i pita sudiju da li može pozvati inspektora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site