Manohar saznaje istinu i odlučuje da prikrije grešku sistema

Dehleez

Dehleez (93. ep.) 15.06.2016. – Manohar i Jaidev saznaju istinu i odlučuju da prikriju grešku sistema!

By  | 

Poslije saslušanja, Swadheenta sretne Yasha i govori da će pronaći Arvinda svakako, sumnja u njegovu izjavu. Doda: ” Čudno ti je što te informišem? Ja sam Asadova sestra, mi smo ludi, mi ne napadamo sa leđa, kažem u lice, razotkriću te na sudu i pred svijetom, zamapti to” Ode. Manohar i Suhasini dolaze.
Suhasini govori da mu je vjerovala jer je Abhay bio sa njim, nada se da su tačne činjenice, sumnja sada u izvještaje. Yash govori da su sve činjenice istina. Swadheenta izmišlja. Manohar govori da moraju ućutkati Swadheentu uskoro. Yash ga pita da ne brine. Suhasini veli da ovo nije samo slučaj, to je borba za pravdu, za Abhaya i nevine ljude koji su stradali te noći, ko god pobjedi, istina treba izaći na vidjelo. Ministar zove Manohara. Manohar veli da će doći. Kaže Suhasini da je ministar zvao, mora ići. Pozove Jaideva.
Ministar pokazuje izvještaje komiteta Manoharu. Manohar pita sa kim je to povezano. Ministar veli sa njima dvojicom, od kada je njegova snaha preuzela slučaj i rekla da Asad nije terorista, pritisak je veliki, moraju da preduzmu nešto, komitet je saznao, Ravi i Rajesh su ubijeni u eksploziji, nisu imali dosije, smatrani su teroristima, ali Asadovi i Haiderovi dokazi su da su istiniti i dobri Indijci, što ne mogu poreći, zapisano je da je možda sistem pogriješio, policija je upucala pogrešnog momka misleći da je terorista. Manohar i Jaidev su šokirani. Ministar veli da ako svijet to sazna, da je sistem tako pogriješio, njegova (Manoharova) suspenzija je definitivna, može biti u nevolji, 125 krora je na kocki, mogu reći istinu ili prikriti grešku sistema. Manohar pošalje Jaideva kući, on će posle doći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site