Manohar saznaje istinu i odlučuje da prikrije grešku sistema

Dehleez

Dehleez (93. ep.) 15.06.2016. – Manohar i Jaidev saznaju istinu i odlučuju da prikriju grešku sistema!

By  | 

Kasnije, noću, Jaya pita Jaideva kakav mu je bio dan. On veli da su bila 2 sastanka, sa članovima tima i ministrom. Manohar ga zove, veli da je odlučio, ministar je u pravu, moraju to prikriti. Jaidev se složi. Manohar mu kaže da zna šta treba da uradi. Jaiev potvrdi. Prekine. Jaya pokazuje crni konac i veli da mu je donijela to iz hrama, ovaj konac će mu pomoći da bude smiren, da ide pravim putem i dati mu snage za to. Zaveže mu, Jaidev osjeća krivicu. Ona ga pita da ne skida to, nazvašvi ga svojim ljutim, mladim čovjekom.
Suhasini govori Simmi da je saslušanje dobro prošlo, odluka će biti donešena za nekoliko dana. Simmi govori da je vidjela na tv drugačije. Suhasini joj govori da ne gleda to, već joj je rekla. Simmi se izvinjava, vidjela je da je Swadheenta pomenula Arvindovo ime. Suhasini govori da neće potrajati dok nađu Arvinda. Manohar dolazi, a Simmi ode. Suhasini ga piota za sastanak, on veli da je dobro sve. Ona pita neki specijalan razlog. On negira. Suhasini je umorna, ode po čaj. On misli kako mora kriti istinu od Suhasini, ministar je u pravu, trebaju prikriti grešku sistema.
Najava: Swadheenta vidi vijesti. Suhasini govori Swadhenti da oni nisu njihovi neprijatelji, vidjela je da su svi dokazi protiv njih. Adarsh gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site